luni, 3 mai 2010

Poveste in doi


Simti chestii ce apar asa din senin si iti rascolesc fiecare firicel de par.

Pasesti uneori pe strada si vezi o pereche de ochi ce iti fulgera interiorul. Clipele se scurg in defavoarea ta si zumzetul unui fluture te face sa uiti de ochiul zmeului ce nu are loc in palat. zilele trec si uiti cu desavarsire acea culoare. Dar, ca de obicei, iti rascolesti intreaga imparatie cand te impiedici de necunoscut si iti dai seama ca il cunosti.

Pune-te in locul fluturelui si zambeste tu daca altii nu pot, cumpara-ti o lacrima de argint si imbraca-ti sufletul in dulceata de capsuni. Apoi vei jura, in agonia ce te incearca, faptul ca nu vei mai asculta de sunetele bete ce ti se misca prin cap.

Tastele acum gem sub degetele amortite, dar nu le scapi de durere.

Iti strigi in cutia cu lucruri de facut, ca nu vei mai fi doar o papusa adormita si limitele extazului nu vor mai exista.

Dimineta... firul s-a rupt si incerci iar sa rezisti ritmului haotic. Cand va veni oare sfarasitul sfarsitului ca sa continuam povestea noastra in doi.?

*Nu, nu se refera deloc la tine!*

4 comentarii:

  1. dar la cine se refera?

    RăspundețiȘtergere
  2. cand spui sfarsitul sfarsitului te gandesti la apocalipsa??? :)))
    S-ar putea sa ai dreptate - sfarsitul povestii tale de dragoste se poate transforma in apocalipsa :)) scuze am chef de caterinca, postarea insa e de nota 10

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place tot ceea ce citesc, imi plac schimbarile de pe blog... imi place tot ...
    Ma bucur ca esti fericita
    Totul pare diferit acum ... Sper sa nu ma insel :P

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu se refera la cineva anume.. FICTIUNEE

    RăspundețiȘtergere