duminică, 16 mai 2010

O dimineata langa tine


Buna.. iti voi spune cand, pentru a nu stiu cata oare intr-o zi, mi se va face dor de tine. Te voi suna, dar "taraitul" ala lung si obositor nu imi va distruge visul. Imi voi sprijini tamplele de genunchii strasi la piept si cu o simpla miscare a degetelor, voi presara magie in aerul greu de respirat.
-Alo!
Asa imi va raspunde vocea ta la telefonul din miez de noapte. Vei avea glasul atat de fresh, ca fiecare urma de amorteala ce imi va zace in ganduri va disparea.
Dupa "buna-ul" necontenit ce are sa-mi rasara printre buze, voi astepta sa iti stergi mirarea de pe frunte si sa iti treaca prin fara ochilor TOTUL.

Da, visez.. iar farama de adevar a disparut acum. E doar un vis ce mi-a incetosat privirea cand irisul a alunecat printre butoanele de la telefon.
In secunda ce a urmat minutului de reverie mi-am impletit realitatea si visarea am uitat-o printre cearsafurile sifonate. Nebunia de aseara se vede peste tot in camera.
Hainele tale sunt aruncate peste tot pe jos, iar chilotii aia albi cu care esti imbracat sunt inca pe pat.
Te lasa acolo sa descoperi singur dimineata si pasesc spre bucatarie.. goliciunea intampina razele de soare, si pun de doua cafele mici cu putin lapte. Aprind acea tigara de pe masa, doar de dragul de a o aprinde pentru ca atat imi place din ea, inceptul.
-Buna dimineata.
Chilotii albi erau in pragul usii.
-Neata'.
Ii zambesc larg si sunt multumita ca isi da seama ce vreau fara sa trebuiasca sa vorbesc prea mult. Ma ia de mana si pornim impreuna spre dus. Nici nu mai imi pasa acum ca tigara se va consuma singura si imi afuma toata bucataria cu mirosul ala insuportabil. E dimineata mea langa tine.

8 comentarii:

  1. unul dintre cele mai frumoase lucruri sunt diminetile langa persoanele iubite..

    RăspundețiȘtergere
  2. :) diminetile chiar sunt ceva deosebit , imi place cum scrii :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu :) mai ales cele langa persoana potrivita.

    RăspundețiȘtergere
  4. iti multumesc de comentariu... imi cer scuze ca raspund acum, dar nu am mai avut internet... >:D< ms de vizita te mai astept

    RăspundețiȘtergere
  5. super ... ti-ai schimbat stilul atat de tare incat era sa nu mai recunosc blogul.
    Felicitari imi place schimbarea.... iar poza cu fundita din par o ador :X
    anonimus...

    RăspundețiȘtergere
  6. multumesc pt comm-uri.. si eu iubesc diminetile, desi sunt ciufulita..nemachiata :X

    RăspundețiȘtergere
  7. de fapt cred ca asta e farmecul dimineata :x cred ca e o chestie de`a noastra
    mereu visam sa ma trezesc langa cineva nemachiata ciufulita cu un tricou de`al lui...si sa`i par la fel de frumoasa si asa...si acum mi se intampla si e minunat sentimentul
    mi`a placut mult mult postarea asta:X m a lasat cu zambetul pe buze

    RăspundețiȘtergere