vineri, 23 aprilie 2010

Esti puternic!


Te privesti in oglinda pret de cateva secunde si te intrebi de unde ochii aceea tristi si goi. Iti atingi obrazul si te vezi precum un clovn care atrage numai rasete si aduna lacrimi. Pasesti in fiecare seara pe aceeasi scena. Podeaua scartaie sub pasii tai grei si obositi. Stragi cu putere din dinti si iti promiti tie insuti ca vei fi puternic si vei reusi inca odata. Lumina se aprinde si esti constient ca a inceput un alt act ...o alta piesa de teatru, cu multe masti. Iti ascunzi privirea trista din oglinda si ignori rasetele din sala. Incerci sa iti incurajezi fiecare pas pentru ca stii ca dincolo de tristete este un zambet. Acolo, in cel mai intunecat colt din sala, te asteapta cei care te iubesc si au incredere in tine. Esti sigur ca ai puterea sa treci peste si sa nu mai privesti niciodata in urma cu lacrimi pe obraji. Insa continui sa vezi fericirea ce a trecut pe langa tine. Si-a lasat urma in palma ta si a plecat. Iti culegi genele cazute si nu vei mai simti nicicand ceea ce doar atunci ai simtit. Iti faci actul si starnesti atata rasete. Esti mandru ca ai reusit sa pictezi celor din jur zambete pe chipuri. Faci o plecaciune si pasesti cu alt aer si incredere acum ca totul s-a terminat. te pregatesti pentru ceea ce va venii. Hai, esti puternic si am incredere in tine!

2 comentarii:

  1. :) Da, esti puternica !!!
    Sunt sigura de asta pentru ca te cunosc !!!
    Uneori viata nu e tocmai roz, suferim, poate regretem unele lucruri, poate ne e dor de anumite persoane...
    Sunt multi cei care trec prin momente dificile, dar sunt foarte putini cei care reusesc sa le depaseasca.
    Tu ai mereu zambetul pe buze, chiar si atunci cand esti trista.
    Esti speciala, esti unica si ESTI PUTERNICA !!!
    Incearca sa-i ignori pe cei care nu te merita si sa iti concentrezi atentia asupra persoanelor care te iubesc cu adevarat ... Ceilalti ... sa ramana in lumea lor "perfecta".

    Am incredere in tine si nu uita ca iti voi fi alaturi ... intotdeauna ... orice ar fi.
    TE IUBESC. Deea

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu te iubesc .. si in momentul de fata, faptul ca sunt ok ti-l datorez tie si altor persoane care au stiut sa fie langa mine cand am avut mai mare nevoie. Va multumesc si relax I'm OK

    RăspundețiȘtergere